Newsletter

Evenimente recente

Nu exista evenimente

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Training

Perioada de sustenabilitate 2012 - 2017

Sesiunile de instruire sunt sustinute, ca si in perioada de implementare a proiectului, pe cele doua teme majore: Dezvoltarea competentelor antreprenoriale si Dezvoltarea competentelor manageriale. Fiecare dintre cele doua cursuri dureaza o saptamana – de luni pana vineri – si se incheie cu un examen sub forma unui proiect de afacere. Puteti vizualiza calendarul de desfasurare a cursurilor pe perioada august 2012 – iulie 2013.

Desi cele doua cursuri au fost concepute a fi urmate impreuna sau la distanta mica in timp, ele pot fi totusi urmate si separat, in functie de programul participantilor.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta.

Perioada de implementare 2010 - 2012

Sesiunile de instruire sunt susţinute pe două teme principale – Dezvoltarea competenţelor manageriale şi Dezvoltarea competenţelor antreprenoriale. 

Sesiunile de instruire abordează exhaustiv aspecte de interes teoretice şi practic din management, dezvoltarea afacerilor, marketing, vânzări, achiziţii, resurse umane şi legislaţie. 

Formatorii noştri sunt lectori profesionişti cu cel puţin 5 ani de experienţă în domeniul formării profesionale a managerilor şi personalului din companii româneşti şi multinaţionale, a angajaţilor din administraţia publică centrală şi locală, a întreprinzătorilor la nivel naţional.